Veelgestelde vragen GBIappsbank

 

 


Ik krijg de foutmelding ‘Error converting data type DBTYPE_DBTIMESTAMP to datetime’. Hoe kan ik dat oplossen?

Een GBIapp kan deze melding geven als het veld inspectiedatum of plaatsingsdatum een datum bevat vóór 1 januari 1753. Het veld inspectiedatum kun je vinden bij het object wegvakonderdeel, vrijvervalleiding of watervak. Het veld plaatsingsdatum bij de objecten lamp, armatuur en mast.

Controleer deze datumvelden. Is er geen inspectie-/plaatsingsdatum bekend, spreek dan af om het veld leeg te laten of te vullen met een datum ná 1-1-1753.

Mocht je vakinhoudelijke ondersteuning wensen bij het plannen en begroten dan kun je contact opnemen met de GBI Servicedesk, telefonisch of door middel van het GBI Servicedeskformulier.

>>Terug naar boven

 


Ik krijg foutmeldingen bij het terugschrijven van de kwaliteit in de GBIapp-kwalitatief plannen wegen

Bij het terugschrijven van de kwaliteit van Wegvakonderdelen naar GBIbasis verschijnen twee foutmeldingen:

image001.pngimage002.png

Dit probleem ontstaat in combinatie met Oracle 12C.
Om dit probleem te herstellen is een herstelscript beschikbaar bij onze collega's van de GBI Servicedesk. Dit script kan aangevraagd worden door middel van het GBI Servicedeskformulier.

>>Terug naar boven

 


Welke velden worden gebruikt door de verschillende GBIapps? En welke velden zijn verplicht?

Deze overzichten zijn beschikbaar per versie van GBI:

Mocht je het overzicht van een eerdere versie nodig hebben neem dan contact op met onze GBI Servicedesk, telefonisch of door middel van het GBI Servicedeskformulier.

>>Terug naar boven

 


De GBIappsbank geeft de waarschuwing dat mijn Thinkwise licentie over een aantal dagen verloopt. Hoe kan ik dat oplossen?

Neem contact op met de GBI Servicedesk voor het inladen van een nieuwe licentie. Is de licentie vorig jaar ook al vernieuwd? Dan betreft het nu enkel het inlezen van een nieuwe licentie door een van onze GBI Servicedesk-medewerkers. Is de licentie nog niet eerder vernieuwd, dan zal er voorafgaand aan het inladen een script gedraaid moeten worden.

>>Terug naar boven

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Direct meekijken
We kijken graag op afstand met je mee om je direct verder te helpen. Start TeamViewer QuickSupport en de GBI Servicedesk adviseur kijkt gelijk met je mee.
Aanvullende data nodig
ls we aanvullende data nodig hebben, dan zijn deze veilig en vertrouwd te versturen via de Antea Group File-Exchange.
LinkedIn
Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom GBIbeheersysteem.