Webinar: Verbinden met GBI

De online GBI infosessie van 14 april stond in het teken van Verbinden met GBI. Antea Group liet zien hoe in GBI World is gekoppeld met software en data van Apptimize. Maar er zijn meer verbindingen met GBI World. In GBI World kun je gemakkelijk data van buiten gebruiken. Of omgekeerd data van GBI World aanbieden aan de buitenwereld: van QGIS tot dash-boards of viewers. Tot slot gaat ‘verbinden’ ook over de samenwerking met GVAG.

“GBI open platform, kies de beste software voor jouw werkwijze”

In de GBI informatiesessie lieten Adri Wiersma en Marc de Jong hoe GBI World verbonden is met de buitenwereld. Met software van derden, met databronnen van buiten GBI en ook hoe de buitenwereld live gebruik kan maken van GBI data. Adri vertelde over de achterliggende principes van Common Ground en hoe we dat praktisch invullen en toepassen bij GBI World. GBI World is vanaf het begin opgezet als een open platform. Met keuzevrijheid, zo gaf Marc aan. Waardoor jij kiest welke tooling of software het beste past bij jouw werkprocessen. En daar is veel behoefte aan zo vertelde GBI accountmanager Güngör Arslan. Beeldkwaliteit is daar een mooi voorbeeld van. Je kunt gebruik maken van de software die Antea Group aanbiedt. Maar veel GBI gemeenten gebruiken de tooling van Apptimize voor hun beeldkwaliteitsmetingen. Dan is het fijn dat GBI en Apptimize met elkaar gekoppeld zijn. Dat geeft gemeenten veel keuzevrijheid en flexibiliteit. Precies waar GBI World als smart asset platform voor bedoeld is.

  • open platform;
  • live datakoppelingen en -verbindingen;
  • zowel GBI in, als GBI uit;
  • voor en door de eindgebruiker;
  • of voorbereid door de applicatiebeheerder;
  • gebruiksgemak, flexibel en live.

“GBI World is als smart asset platform verbonden met de buitenwereld”

Kijk hieronder het webinar terug. Voor jouw gemak hebben we de sessie opgeknipt in verschillende onderdelen van elk ongeveer 20 minuten.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Direct meekijken
We kijken graag op afstand met je mee om je direct verder te helpen. Start TeamViewer QuickSupport en de GBI Servicedesk adviseur kijkt gelijk met je mee.
Aanvullende data nodig
ls we aanvullende data nodig hebben, dan zijn deze veilig en vertrouwd te versturen via de Antea Group File-Exchange.
LinkedIn
Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom GBIbeheersysteem.