Achtergrondkaart in GBImaps? Zo gepiept!

In GBImaps is de achtergrondlaag heel eenvoudig aan te passen. Kaartje, BGT of luchtfoto? Standaard zetten wij al verschillende achtergrondkaarten voor je klaar. Met een klik van de muis wissel je als gebruiker van achtergrond – eenvoudig en razendsnel.

Maar welke achtergrond kies je? Zeker nu de OpenTopo achtergrond niet meer kosteloos via PDOK beschikbaar gesteld wordt is het goed om ook eens verder te kijken. Naar open data, zoals de BGT of BRT. Of naar de Openbasiskaart bijvoorbeeld. Die Openbasiskaart bieden wij ook standaard aan in GBImaps. Een mooi voorbeeld hoe de open source community kaartlagen beschikbaar stel voor vrijwel elke GIS-applicatie.

Toch de OpenTopo achtergrond blijven gebruiken? Gelukkig is een abonnement op de nieuwe TopoPlus kaartlaag snel geregeld. En ook in de maatwerkinrichting van legenda’s en referentielagen is veel mogelijk met allerlei achtergrondlagen en kaartbeelden. Neem gerust even contact op met de GBI Servicedesk om alle mogelijkheden te bespreken!

Meer info: Frank Leijssenaar, customer succesmanager GBI

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Direct meekijken
We kijken graag op afstand met je mee om je direct verder te helpen. Start TeamViewer QuickSupport en de GBI Servicedesk adviseur kijkt gelijk met je mee.
Aanvullende data nodig
ls we aanvullende data nodig hebben, dan zijn deze veilig en vertrouwd te versturen via de Antea Group File-Exchange.
LinkedIn
Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom GBIbeheersysteem.