GBI Academy trainingen voor GBI World

De GBI Academy is een nieuwe service van GBI beheersysteem, speciaal ontwikkeld voor gebruikers die alles willen weten over én ervaren van de nieuwe GBI World software. De GBI Academy richt zich op alle modules van GBI World en is er natuurlijk ook voor GBI 6. Er is altijd een training op maat voor jouw behoeften!

Er zijn verschillende trainingen voor de verschillende gebruikers en de applicatiebeheerders. En uiteraard ook voor de verschillende onderdelen van de GBI World suite en ook voor GBI 6.

Volg de onderstaande link voor meer informatie:

GBI Academy

Overigens krijgen alle gebruikers bij de ingebruikname van GBI World altijd een eerste instructie.