Waarom ontwikkelde Antea Group GBI World?

Met datagedreven oplossingen en innovatieve software dragen we als Antea Group bij aan een openbare ruimte die prettig is om in te leven. Samen met onze partners zorgen we voor het beste en meest duurzame beheersysteem voor de openbare ruimte. Zo dragen wij nu en in de toekomst bij aan een aantrekkelijke leefomgeving waar mensen willen wonen, werken, ontspannen en ontmoeten. Nu en in de toekomst!

Daarom lanceerde Antea Group in 2020 de nieuwste update van GBI: GBI World, het smart asset platform voor beheer van de openbare ruimte.

De wereld van beheer verandert. Meer dan 10 jaar geleden lanceerden we GBI 6. Destijds een revolutionaire combi van kaart en administratieve gegevens. Daar hebben we veel successen mee bereikt.

Maar de wereld van nu en de opgaven waar we in de nabije toekomst voor staan vergden een doorontwikkeling van deze software. In onze leefomgeving komen vrijwel alle grote maatschappelijk opgaven samen: klimaat en gezondheid, veiligheid, duurzaamheid en circulariteit, beleving en participatie, woningbouw, vervangingsopgaven, assetbeheer. Waar de beheerder openbare ruimte een centrale rol speelt. Op de GBIdag vertelden we je er van alles over en namen gastsprekers als Harro Verhoeven van CROW en Sander Lubberhuizen ons mee in de ontwikkelingen in beheer wat dat betekent voor toekomstbestendige beheersystemen.

Ook de werelden van data, standaarden en ICT veranderen: IMBOR, de Samenhangende Objecten Registatie (SOR) enzovoorts. De overheid stelt andere eisen, denk aan ‘common ground‘, met open source software en jouw data die onafhankelijk moet zijn van de applicatie.

Deze ontwikkelingen maken dat de oude oplossingen in de toekomst niet meer voldoen.

Beheerders hebben behoefte aan moderne, nieuwe en toekomstbestendige tooling om hun werk goed te kunnen vervullen. Beheersoftware:

  • die naadloos aansluit op de nieuwe standaarden;
  • die het datagedreven werken mogelijk maakt;
  • die het delen en samenwerken met partners in de keten gemakkelijker maakt.;
  • waarbij je plaats en locatie onafhankelijk kunt werken;
  • die aansluit bij de opgaven, doelen én werkprocessen in jouw organisatie.

Daarom ontwikkelden we GBI World; hét smart asset platform, voor management van de fysieke leefomgeving.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Direct meekijken
We kijken graag op afstand met je mee om je direct verder te helpen. Start TeamViewer QuickSupport en de GBI Servicedesk adviseur kijkt gelijk met je mee.
Aanvullende data nodig
ls we aanvullende data nodig hebben, dan zijn deze veilig en vertrouwd te versturen via de Antea Group File-Exchange.
LinkedIn
Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom GBIbeheersysteem.